Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@19:50:22 GMT

تلویزیون را صدا کن!

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۴۴۳۸

تلویزیون را صدا کن!

ذهنتان جای دور نرود. فکر نکنید قرار است دستگاهی عجیب وارد منزل کنید. هوش مصنوعی کاملاً با همان وسایل همیشگی خانه‌های ما یکی شده و راحتی را به منزلمان آورده است. مثلاً همین تلویزیون را در نظر بگیرید. تلویزیون‌های جدید ال‌جی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی می‌توانند شما را به آینده تماشای تلویزیون ببرند. ولی چگونه؟

در تلویزیون‌ها ال‌جی هوش مصنوعی به کمک دستیارهای صوتی سعی می‌کند نیاز شما را تشخیص داده و بسیاری از دستورهای شما را بدون حتی تکان دادن یک انگشت انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از معرفی دستیار گوگل در تلویزیون‌های ۲۰۱۸ ال‌جی مجهز به هوش مصنوعی، ال‌جی با پشتیبانی از الکسا در تلویزیون‌های 2019 خود انتخاب‌ها و گزینه‌های بیشتری به این تلویزیون‌ها افزوده است. کاربران با استفاده از برنامه کاربردی الکسا در تلویزیون‌های سازگار ال‌جی می‌توانند از تلویزیون سؤال بپرسند، لوازم‌خانگی هوشمند را کنترل کنند و بیش از ۹۰ هزار مهارت الکسا و خیلی امکانات دیگر را در اختیار داشته باشند؛ همه این کارها بدون نیاز به دستگاه جانبی و جداگانه میسر می‌شود. تلویزیون‌های ۲۰۱۹ ال‌جی می‌توانند صدها فرمان صوتی و درخواست‌های پیچیده‌تر از قبل را به لطف وجود فناوری پیشرفته‌تر تشخیص صدای مکالمه در هوش مصنوعی ThinQ AI ال‌جی بفهمند.

با استفاده از دستگاه‌های دارای آمازون الکسا، کاربران می‌توانند به قابلیت‌های مختلفی مثل کنترل صدا، اجرای برنامه، متوقف کردن، شروع کردن و جلو زدن برنامه، دسترسی داشته باشند و درعین‌حال کانال‌ مدنظرشان را انتخاب کرده و به جستجوی محتوای موردنظر خود بپردازند.

کاربران می‌توانند قابلیت‌های پیشرفته صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی را به‌وسیله ویژگی‌های منحصربه‌فرد الکسای آمازون روی تلویزیون‌های دارای هوش مصنوعی ال‌جی تجربه کنند. به‌عنوان‌مثال شما می‌توانید به انگلیسی بگویید : «الکسا، صدای تلویزیون در هال را زیاد کن» و یا «الکسا کانال تلویزیون را به کانال شبکه National Geography تغییر بده». همچنین می‌توانید برنامه خاصی را روی تلویزیون اجرا کنید. مثلاً بگویید : الکسا از ال‌جی بخواه تا یوتیوب را روی تلویزیون داخل اتاق‌خواب اجرا کند» این کار بدون نیاز به صحبت کردن از طریق ریموت کنترل جادویی ال‌جی (Magic Control) قابل‌اجرا است.

به‌علاوه تلویزیون‌های امسال OLED و مدل‌های منتخب از NanoCell ال‌جی از AirPlay 2 و HomeKit اپل برای پخش آسان محتوای صوتی و تصویری آنلاین و اتصال به لوازم‌خانگی هوشمند اپل پشتیبانی کنند. پشتیبانی از فناوری AirPlay 2 اپل در تلویزیون‌های هوش مصنوعی ال‌جی به کاربران امکان می‌دهد تا بدون هیچ زحمتی فیلم، موسیقی و عکس را از طریق برنامه کاربردی تلویزیون اپل به‌صورت مستقیم در تلویزیون هوشمند ال‌جی پخش کنند. فناوری HomeKit اپل نیز پشتیبانی می‌شود و مشتریان می‌توانند تجربه مشاهده خود را با کمک Home app و Siri به‌راحتی کنترل کنند.

خلاصه با تلویزیون‌های ال‌جی فقط کافی است لم بدهید و از تلویزیون چیزی بخواهید. بدون تکان دادن دست یا بلند شدن از جای خود، همه‌چیز آن‌گونه که می‌خواهید انجام می‌شود. به همین راحتی!

2121

کد خبر 1303142

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ال جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزارها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگرهای وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگرها هستند. آنها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کارها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکرها از مرورگرها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزارها وارد فایل‌های شما شوند و آنها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کارهای معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکرها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگرهای مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگرهای گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگرهای سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگرها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکرها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگرهای امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آنها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایوهای خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکرها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکرها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آنها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزارهای مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکرها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزارهای سنتی پس از اینکه هکرها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگرهای وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آنها را غیرقابل دسترس می‌کند.  این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگوهای باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکرها می‌توانند از آپلودهای شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

 این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»